Jasmijn Garden Ergo Sport
Reclame Assen Unive
SponsorKliks, sponsor Pioneers gratis!
Lunch For You Lunch For You
DA Drogisterij Mulder Walkers Unlimited

«

»

Wedstrijdverslag junioren The Pioneers – Caribe, 13 juli 2017


Vandaag de wedstrijd tegen Caribe. We begonnen met Pascale op de heuvel en deze wist met hulp van het veld Caribe in de eerste slagbeurt op de nul te houden. Wij begonnen direct met een honkslag van Noah. Deze ging later uit op het 3e honk. Damian scoorde de 1e punt op een wilde worp. Maxence en Frank (beide 4 wijd) scoorden ook. In de 2e inning werd halverwege Pascale vervangen door Harold. Caribe wist 2 keer te scoren. In de gelijkmakende slagbeurt wisten Noah en Damian weer te scoren. In de 3e inning kreeg Harold direct 2 honkslagen om zijn oren en wist Caribe 2 keer te scoren, maar met 3 strikeouts wist hij verdere problemen te voorkomen. In de gelijkmakende slagbeurt scoorde Frank direct met een inside the park homerun. Daarna wist Wouter ook nog een keer te scoren. In de 4e inning moest Harold na 2 snelle nullen de heuvel met een blessure verlaten en nam Frank het over. Dit ging niet lekker dus Wouter moest het gaan doen. Helaas wist Caribe 3 keer te scoren en was bij ingaan van de gelijkmakende slagbeurt de stand 7-7. Noah bereikte het 1e honk door 4 wijd en wist uiteindelijk te scoren op een honkslag van Damian. Eindstand 8-7 en daar zijn we blij mee. We willen Damian bedanken voor het mee spelen. Volgende wedstrijd is woensdag 19 juli om 19.00 uur in Assen tegen de Cubs uit Hardenberg.