Jasmijn Garden Ergo Sport
Reclame Assen Unive
SponsorKliks, sponsor Pioneers gratis!
Lunch For You Lunch For You
DA Drogisterij Mulder Walkers Unlimited

«

»

Wedstrijdverslag Junioren The Pioneers – Knights, 16 sept 2017

Op 16 sept hadden wij de dubbel tegen de junioren van de Knights in Leek. Ivm blessureleed en andere afzeggingen vertrokken we met 6 spelers naar Leek. Gelukkig mocht van de tegenstander Marinjo die voor het eerst mee getraind had mee spelen en zelfs coach Harry kreeg toestemming om in het outfield te mogen spelen. Zodat we in iedergeval de eerste wedstrijd met met 8 spelers in het veld stonden. Maar de 1e wedstrijd is kort te beschrijven. Het ging gewoon niet. Pascale begon met pitchen en na 2 goede inningen kreeg de Knights grip op haar pitches en werd ze vervangen door Frank. Maar helaas ging de 1e wedstrijd verloren met 15-0. Ondanks dat we zelf een paar goede honkslagen van onder ander Maxence en Frank wisten we niet te scoren.

Voor de 2de wedstrijd hadden we inmiddels versterking gekregen van Damian, Dominik en Andres van de aspiranten. We begonnen met Wouter als pitcher en deze deed het heel goed. Hij gooide in 3 inningen 4 keer 3 slag waar van 1 tegen Jesper. Dit was voor de 2de keer in ander half jaar dat hij uit ging op 3 slag.
De 1e inning beginnen we goed. Damian kwam op door fout van de korte stop op het 1e honk. Hij kon scoren door een tik van Dominik. Frank sloeg een honkslag en kwam op het 2e honk door een foute aangooi. Hij scoorde door een foute aangooi van de catcher. De Knights scoorde 3 runs zodat de stand na de 2e inning 2-3 voor Leek was. De 2e inning kwam Eva op het honk door een fout van de 2e honkman. En scoorde uiteindelijk door een fout van de catcher. Leek scoorde in de 2e inning 2 runs dus stand na de 2e inning 3-5 voor Leek. De 3e inning scoorde Maxence (honkslag) en Marinjo (geraakt werper) op een 2 honkslag van Frank. De Knights wisten in de 3e inning nog 3 keer te scoren door onder anderen een mooie inside the park homerun van Martijn. De stand na de 3e inning was 5-8 voor Leek. In de 4e inning wisten we ondanks een mooie honkslag van Andres niet meer te scoren. Dus de eindstand bleef 5-8 voor de Knights.
Graag willen we Damian, Dominik en Andres bedanken voor het mee spelen.