Wedstrijdverslag junioren the Pioneers – Caribe, 13 mei 2017

Zaterdag kregen we Caribe op bezoek. Pascale begon met pitchen en deed dit niet onverdienstelijk, maar als ze geraakt werd was het ook direct een goeie tik. In de 1e inning kreeg ze na een 2 honkslag ook direct een infield homerun tegen. In de de gelijkmakende slagbeurt kwam Noah op de honken door Hit By Pitch en kon scoren door een honkslag van Maxence. Stand na de 1e inning 3-1 voor Caribe. In de 2e inning moest Pascale na 3 slagmensen plaats maken voor Wouter. Met 1 x 4 wijd en 3 strike-outs maakte hij een eind aan deze slagbeurt. In de gelijkmakende slagbeurt kregen we niks voor elkaar. Stand 7-1 Caribe. In de 3e inning zette Wouter zijn goede werk voort en Caribe scoorde 1 keer. In de gelijkmakende slagbeurt lukte het ons weer niet om te scoren. Stand 8-1 Caribe. In de 4e inning merkte we dat Wouter moe begon te worden. Hierdoor kon Caribe 6 keer scoren. In de gelijkmakende slagbeurt begon Wouter met een honkslag en door goed honklopen van Frank wisten we nog 2 keer te scoren waar door de eindstand kwam op 14-3 uit. Er werd wel redelijk gespeeld, maar was duidelijk te zien dat 3 weken geen wedstrijd niet in ons voordeel is geweest.