Wedstrijdverslag junioren Bedrocks 2 – The Pioneers, 03-06-2017


Bedrocks 2 – the Pioneers

Vandaag 3 juni de uitwedstrijd tegen de Bedrocks 2. Het team werd ivm diverse afmeldingen aangevuld door Noah en Annefleur (aspiranten).
We begonnen aan slag en door goed honklopen scoorde Eva (4 wijd) onze 1e run. In de gelijkmakende slagbeurt van de Bedrocks was het duidelijk dat we de kop er niet goed bij hadden. Op het pitchen van Pascale was het het veld dat moeite had en dat resulteerde dat de Bedrocks 5 runs konden scoren. Stand 5-1.
In de 2e inning kwamen we op stoom, na een honkslag van Daan, Harold en Noah en een aantal keer 4 wijd scoorden we 6 runs. In de gelijkmakende slagbeurt van de Bedrocks was het pitchen overgenomen door Noah. Het veld was wakker en de Bedrocks kon 2 runs scoren. Stand 7-7.
In de 3e inning pakte de pitcher van de Bedrocks de zaak weer op en zorgde er voor dat het 3 op 3 af was. In de gelijkmakende slagbeurt van de Bedrocks, scoorde ze 2 runs ondanks het goede pitchen van Noah en een mooi dubbelspel van Robin en Pascale. Statand 9-7.
In de 4e inning gingen we door met goed honklopen en met het slaan van honkslagen. Inmiddels was de pitcher van de Bedrocks vervangen. We scoorden er 4 runs bij. In de gelijkmakende slagbeurt van de Bedrocks had Harold het pitchen overgenomen en schakelde de 1e 3 slag mensen uit en dus werd er door de Bedrocks niet gescoord. Stand 9-11.
De 5e en laatste inning was een echte billen knijper. Door wederom goed honklopen en een aantal honkslagen. Waar onder een mooie 3 honkslag van Annefleur,scoorden we nog 3 runs. In de gelijkmakende slagbeurt van de Bedrocks was het de taak van onder anderen Harold om de wedstrijd op slot te gooien. Dit lukte goed. De Bedrocks wisten nog we 2 keer te scoren, maar met 3 keer 3 slag was het gebeurd. De eindstand van deze spannende en mooie wedstrijd was 11-14 voor the Pioneers.

Aan slag was het Harold 2 uit 4, Noah 1 uit 3, Eva 1 uit 2, Wouter 0 uit 3, Daan 1 uit 2, Pascale 1 uit 2, Robin 0 uit 2, Annefleur 1 uit 3 en Jari 0 uit 1.
Pitchen: Pascale 1 inning 1 K, 2 BB, 4 hits, 5 runs. Noah 2 inningen 3 K, 3 BB, 2 hits, 4 runs. Harold 2 inningen 4 K, 1 BB, 2 hits, 2 runs.
Volgende week de uitwedstrijd tegen de Drachten Diamonds.

1 reactie

    • Henk den Hartog on 4 juni 2017 at 21:10

    Gefeliciteerd! met dit mooie resultaat.

Reacties zijn uitgeschakeld.