Spooktocht 4 november weer een succes

Zaterdag 4 november was weer de jaarlijkse spooktocht in samenwerking met voetbalvereniging Asserboys. De jeugd en volwassenen van beide verenigingen waren weer erg benieuwd wat de organisatoren dit jaar voor hun in petto heeft. Om half 7 vertrok de eerste groep van de kantine en uiteindelijk zou de laatste groep om 10 over 9 uit de kantine vertrekken. Er waren verschillende scary acts op de route en daarmee was het dit jaar dan ook ruimer bezet dan voorgaande jaren. De reactie’s van de lopers waren weer dat het perfect en mooi was. Ook het schminkwerk kreeg wederom een pluim. Wij van de organisatie willen bij deze dan ook alle vrijwilligers waardoor we dit weer hebben kunnen neerzetten enorm bedanken voor hun inzet tijdens deze avond. Ook willen we alle lopers bedanken voor het meedoen aan deze tocht. En hopen jullie weer te zien bij een volgende editie.