Spooktocht Asserboys en The Pioneers 2018

Zaterdag 3 november was het weer de jaarlijkse spooktocht van de leden van de Asserboys en The Pioneers. Om 7 uur gingen de eerste groepen op pad om te kijken wat voor spoken en geesten zich verzameld hebben op de route.  Dit jaar waren er een mooi aantal geesten, spoken, zombies aangekomen op de route en ruim 100 lopers hebben de tocht gelopen. De route begon bij de kantine van de Asserboys en ging via het bos naar The Pioneers waar de lopers even konden bijkomen van de verschillende acts die uitgevoerd werden. vervolgens ging men via een ander deel bos weer terug naar de kantine van de Asserboys waar de lopers getrakteerd werden op een drankje. tegen half 11 was iedereen weer terug bij de Asserboys en is de avond afgesloten met verhalen van de figuranten en lopers onder het genot van een drankje en het was weer een geweldige avond voor jong en oud.